PCS Industrial Voice Processing BV
is een zowel nationaal als internationaal opererend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in voice response systemen.
 
De kans is groot dat u al kennis hebt gemaakt met onze systemen, daar er per maand alleen al in Nederland meer dan een miljoen mensen bellen, of gebeld worden door de door ons geproduceerde spraaksystemen.
 
De laatste jaren verandert de telecommunicatie met een enorme snelheid.
 
Toen eind jaren tachtig de spraakcomputer zijn entree maakte was het voldoende om de klant snel en eenvoudig naar de persoon of informatie te brengen waar het om vroeg.
 
Waren deze systemen tot medio jaren negentig vooral gericht op massatelefonie, sindsdien is door de opkomst van Internet en Mobiletelefonie een meer persoonlijke dienstverlening een vereiste geworden.
Tegenwoordig wil een klant direct alle informatie, die zo actueel mogelijk is, in allerlei vormen ontvangen. De kosten lijken daarin een ondergeschikte rol te spelen.
Vooral de snelheid en het gemak tellen. De mythe dat Internet de spraakdiensten overbodig zou maken is nu wel achterhaald. Nog steeds is de telefoon en dan specifiek de spraaksturing de eerste keuze van de gebruiker. "Een SMS inspreken is nog altijd makkelijker dan typen op je mobiele telefoon". Door slimme combinatie van de vier belangrijkste communicatie systemen (Ether, Voice Response, Internet en Mobiele Telefonie) maakt mogelijk om de gebruiker op de meest effectieve wijze van informatie te voorzien. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld interactieve teletekst, waarbij de gebruiker zijn telefoon als een soort toetsenbord ziet of Interactieve Televisie, waarbij de gebruiker op de voor hem eenvoudigste wijze kan laten vinden wat hij van een stelling vindt. (Bijvoorbeeld voting). 
 
Lees verder
 
 

PCS WEBDESIGN BV
is het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de integratie van Internet en Voice Response.

 

Dit kunnen telefonisch aangestuurde Flash games zijn (zoals bij o.a. televisie spelletjes worden gebruikt), de Belbios internet site, Call-me integratie op bestaande sites etc.

 

Naast dat u gebaat bent bij 1 aanspreekpunt, dat partijen goed met elkaar kunnen samenwerken en begrijpen hoe belangrijk de vlekkeloze aansluiting van uw telecommunicatie infrastructuur op het informatie netwerk is, voorziet PCS Webdesign ook in een voor u zeer kostenbesparende werkwijze.
 

Of u uw site wilt gebruiken als een digitale brochure, een online visitekaartje of een complete electronische winkel,
PCS Webdesign BV kan u daarbij van dienst zijn.
Geen klus is te groot of te klein.

Een prettige toekomstige samenwerking gewenst.
 
 
Lees verder